Editura Polirom organizează Concursul anual de debut, ediţia 2019, la secţiunile Poezie şi Proză, manuscrisele participante fiind trimise de pe o adresă de e-mail care să conţină un motto sau titlul cărţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor editurii, manuscrisele participante la concurs (fără CV) vor fi ataşate unui e-mail, creat cu acest prilej, şi trimise la adresa: madalina.ghiu@polirom.ro. Adresa de e-mail poate fi motto-ul volumului, un fragment din motto sau titlul cărţii. Exemplu: orazero@yahoo.com/ gmail.com etc.

Mailul şi manuscrisul ataşat nu vor conţine numele concurentului - cazul contrar duce la descalificare.

Dacă nu se va folosi e-mailul, manuscrisele vor fi trimise prin poştă sau depuse direct la sediul editurii - Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 6, bl. B3A, sc. 1, et. 1, sector 4, 040031, O.P. 53 - în perioada 15 decembrie 2018 - 15 februarie 2019. Plicul va avea menţiunea "Pentru Concursul de debut al Editurii Polirom". Pe plic, nu va figura numele expeditorului, ci un motto. În interior, se va introduce un al doilea plic sigilat - cu acelaşi motto -, care va conţine numele şi CV-ul autorului (date de contact) .

Manuscrisele de poezie trebuie să aibă minimum 50 de poezii, iar cele de proză, minimum 150.000 de semne (caractere+spaţii). Sunt acceptate şi manuscrise ale autorilor care au fost incluşi anterior în antologii sau au publicat în volume colective.

Rezultatul Concursului va fi anunţat în prima parte a lunii martie. Volumele declarate câştigătoare vor fi publicate şi lansate la Târgul de carte Bookfest 2019.

Nu se acceptă manuscrise fără diacritice. Premiul constă în publicarea volumului. Manuscrisele nepublicate nu se înapoiază. Manuscrisele electronice vor fi şterse.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.