Donatella Versace, directorul artistic şi vicepreşedintele casei de modă din Milano, a declarat despre serialul „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” al FX că este plin de contradicţii şi că nu îl va urmări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Donatella Versace a declarat că serialul şi cartea pe care este bazat conţin bărfe şi contradicţii, scrie Reuters care citează un interviu publicat de ziarul La Repubblica. 

„Nu l-am văzut şi nici nu îl voi vedea, pentru că după atâta timp încă doare să îl văd pe Gianni reprezentat fals”, a spus ea.

Serialul îi are în distribuţie pe Edgar Ramirez, care joacă rolul lui Gianni Versace, Penelope Cruz, în rolul surorii lui, Donatella, şi Ricky Martin, care îl întruchipează pe iubitul creatorului de modă.

„The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” a fost produs de 21st Century Fox şi este inspirat de cartea „Vulgar Favors” (1999), scrisă de Maureen Orth. Serialul va avea premiera pe 17 ianuarie.

Într-un comunicat trimis de companie, familia Versace susţine că „în încercarea de a crea o poveste senzaţională, serialul prezintă bărfe pline de contradicţii. Ne întristează să vedem că, dintre toate posibilele portrete ale vieţii şi poveştii lui Gianni, producătorii au ales să prezinte versiunea falsă şi distorsionată creată de Maureen Orth”.

Comunicatul mai arată că volumul publicat de Orth este plin de speculaţii, adăugând că autoarea nu a căutat niciodată să primească informaţii direct de la membrii familiei şi nu a ştiut să spună povestea.

În interviu, Donatella Versace a precizat că între greşelile din carte se numără şi afirmaţia că Gianni era slăbit în acea perioadă, pentru că suferea de SIDA.

Familia Versace s-a distanţat de serial şi a transmis, încă de luni, un comunicat în acest sens, în care anunţa că nu a autorizat producţia şi nici nu a luat parte la realizarea ei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.