Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va fi personaj într-un nou desen animat produs de prezentatorul de televiziune Stephen Colbert, a anunţat joi postul de televiziune Showtime, care a comandat, pentru început, zece episoade a câte jumătate de oră, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul animat, care va fi lansat în toamna acestui an, va povesti aventurile preşedintelui SUA şi ”ale celei mai puternice familii din lume”, a transmis canalul TV, parte a grupului CBS.

”Ştiu că multă lume voia să îl facă şi mă simt onorat că preşedintele animat a invitat echipa noastră în zona sa privată”, a transmis Colbert. ”Am văzut câteva fragmente şi sunt nerăbdător să îl arătăm pe omul din spatele MAGA (Make America Great Again)”, a făcut el referire la cele patru celebre cuvinte pe care Trump le repetă neîncetat de când şi-a început campania electorală.

După un început dificil la cârma programului ”The Late Show” al CBS, în toamna anului 2015, Stephen Colbert a cunoscut o mare popularitate odată cu alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte.

Umorul lui mult mai politic decât cel al principalilor săi competitori, Jimmy Kimmel (ABC) şi Jimmy Fallon (NBC), i-a permis să conducă tronsonul orar din acest sezon, o realizare pe care CBS nu a mai avut-o din 2010.

Pentru proiectul animat, Colbert l-a angajat pe producătorul executiv al ”The Late Show”, Chris Licht, care a avut un rol important în evoluţia emisiunii TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.