Documentarul "Scandal sexual la Hollywood: Cazul lui Harvey Weinstein" va fi difuzat vineri, de la ora 21.00, în exclusivitate de Crime + Investigation.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta urmăreşte ascensiunea şi declinul mogulului media Harvey Weinstein şi a altor personaje din domeniu.

De-a lungul a 90 de minute, producţia va explora parcursul vieţii lui Weinstein, de la cariera şi relaţiile lui până la atingerea faimei, în urma succeselor înregistrate cu Miramax şi The Weinstein Company.

Tot scandalul a început pe 4 octombrie 2017, în urma unui articol publicat de New York Times care detaliază poveştile victimelor abuzurilor sexuale comise de Harvey Weinstein. Această scânteie s-a transformat în foc, scoţând la lumină trei decenii de abuz din partea lui Weinstein şi a altor figuri cunoscute din zona showbiz-ului.

Prin acest documentar, telespectatorii Crime+Investigation vor putea pătrunde în interiorul acestei culturi toxice, în care lucrurile sunt reglate intern, prin intermediul unor interviuri în exclusivitate cu persoane din industrie care l-au cunoscut, femei cu care s-a confruntat şi prin reconstituiri în premieră ale situaţiilor povestite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.