Documentarul-anchetă "Procesul Ceauşescu: O revoluţie furată" sau o serie despre investigaţiile desfăşurate în contextul atacurilor cu Antrax in SUA vor fi incluse în programul de decembrie de la National Geographic. "Iarna Sălbatică", un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul îngheţat, va fi difuzat pe National Geographic Wild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Zona fierbinte: Antrax" este o serie documentară în şase părţi despre investigaţiile desfăşurate în contextul atacurilor cu Antrax in SUA.

În programul National Geographic vor fi: Procesul "Ceauşescu": O Revoluţie furată" - un documentar-anchetă ce explorează zonele gri ale evenimentelor din 1989, "Atacul de la Pearl Harbour: Minut cu minut" - o serie istorică ce oferă cea mai detaliată radiografie a zilei fatidice care a schimbat cursul celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Telespectatorii vor mai putea vedea " Emiratele văzute de sus", o explorare aeriană spectaculoasă prezintă transformarea extraordinară a acestei naţiuni din ultimii 50 de ani. "Fabrica de mâncare", noi episoade din populara serie poartă telespectatorii în culisele liniilor de producţie din America pentru a afla cum sunt realizate câteva dintre cele mai populare produse alimentare. 

National Geographic Wild prezintă: "Iarna Sălbatică" - un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul îngheţat, "Secrete la Zoo: Carolina de Nord" - despre viaţa într-una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume, şi "Planeta reptilelor", animale tot mai fascinante pe măsură ce le înţelegem comportamentul şi oamenii de ştiinţă le descoperă secretele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.