Serialele „General Hospital” şi „The Young and the Restless” sunt marii câştigători ai galei premiilor Daytime Emmy, care a avut loc duminică seară în Pasadena (Los Angeles).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţelele ABC şi CBS au primit câte cinci trofee.

„General Hospital” (ABC) a fost recompensat cu cinci premii, urmat de „The Young and the Restless” (CBS), cu trei, şi de emisiunea culinară „Valerie’s Home Cooking” (Food Network), cu două.

„The Young and the Restless” a fost desemnat cel mai bun serial, echipele de scenarişti şi regizori ale serialului au fost, de asemenea, premiate, iar „General Hospital” s-a impus la categoriile pentru interpretare - cel mai bun actor principal, actori secundari şi cea mai bună tânără actriţă.

Cel mai bun tânăr actor a fost ales Kyler Pettis, pentru rolul din „Days of Our Lives” (NBC).

„CBS Sunday Morning” a fost ales cel mai bun program matinal, pentru al treilea an, iar „The Ellen DeGeneres Show” a fost desemnat cel mai bun talk-show de divertisment, după ce anul trecut acest trofeu a mers la „The Talk”.

Alan Trebek a fost premiat pentru rolul de gazdă al emisiunii-concurs „Jeopardy”, iar Kelly Ripa şi Ryan Seacrest, pentru show-ul de divertisment „LIVE with Kelly and Ryan”.

Ceremonia de acordare a premiilor National Academy of Television Arts & Sciences (NATAS), independentă de Television Academy, care acordă trofeele Primetime Emmy, a fost găzduită de Mario Lopez („Extra”) şi Sheryl Underwood („The Talk”).

Premiile Daytime Emmy recompensează producţiile de televiziune difuzate în intervalul orar 02.00 - 18.00.

Vineri, în Pasadena, au fost acordate Daytime Creative Arts Emmy Awards, gală la care CBS s-a impus cu 12 premii, „The Young and the Restless” a primit cinci trofee, iar chef Jacques Pepin şi “Judge Judy” Sheindlin au fost recompensaţi cu premii pentru întreaga activitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.