Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii "Exclusiv VIP" de la Prima TV, a scris o carte despre relevanţa în comunicare, "Memorabil".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ce Memorabil? Pentru că lumea comunicării nebuneşti în care trăim face ca ideile să circule într-o secundă. Şi, pentru a te impune, nu aidecât o şansă - să fii memorabil. Am toate informaţiile şi experienţa ca să-ţi arăt, drag cititor, cum să faci din ideea ta o poveste memorabilă, apoi cum faci din ea un mesaj memorabil - scurt şi epocal -, apoi cum să o spui în chip memorabil, cum să te mişti ca să fii memorabil, cum să scapi de emoţiile specifice momentului memorabil. Tot ce am citit şi am trăit îţi ofer. E rândul tău”, spune Cristi Brancu.

După 30 de ani de carieră, după mii de poveşti spuse celor de acasă, realizatorul Prima TV spune că a desluşit secretul din spatele succesului: modul în care spui povestea.

"Unul dintre secretele carierei mele de 30 de ani a fost mereu o poveste atât de bine spusă, încât să cucerească milioane de oameni. O idee excelent vândută prost este ca o blasfemie. Am făcut multe lucruri bune, multe greşeli şi din tot ce am adunat, am construit o carte de sfaturi, care duce direct la succes". 

"Memorabil” este cea de-a şasea carte publicată de Cristi Brancu. 

"Prima a fost în 1999, "Vânătorii de staruri", prin care ofeream toate argumentele şi poveştile lansării în lume a unei meserii neglijate atunci: presa mondenă. Mulţi oameni cunoscuţi din presă au învăţat din acea carte. Apoi m-am gândit că am fost binecuvântat de Dumnezeu să trăiesc momente memorabile cu oameni unici. Nu am voie să le las în uitare. Aşa că am patru cărţi cu mărturii unice despre cei mai importanţi oameni ai vremii - de la Mihai I până la marii actori Florin Piersic, Gheorghe Dinică, scriitori precum Adrian Păunescu, oameni iubiţi precum Florin Călinescu şi Mircea Dinescu şi chiar oameni pitoreşti precum Gigi Becali sau spectaculoşi ca Mihaela Rădulescu. Acum pregătesc ceva interesant şi pentru ani ice vin”, promite Cristi.

Realizatorul TV oferă sfaturi despre cum povestea fiecărui să cucerească lumea. 

"În fiecare zi, la Prima TV, construim poveşti. Mesaje. Şi totul e calculat. By the book. În carte, găseşti o schemă clară, avizată de Cristi Onetiu, prin care povestea ta o să cucerească lumea. Şi, ca sfat. Ai emoţii? E perfect. Am o poveste în carte cu Florin Piersic care a spus în cuvintele lui ce înseamnă reevaluarea cognitivă. Vorba lui - şi dacă te agiţi atât înainte de vreme, ciocoflendere, crezi că o să fie mai bine? Ia ce e mai bun şi transformă în putere”, spune scriitorul cărţii "Memorabil". 

Cartea este disponibilă în toate retelele mari de librării fizice şi online (Cărtureşti, Librarium, Librariile Alexandria, Compania de Librării Bucureşti, Librăriile Humanitas, Sedcom Iaşi/ Elefant.ro, Libris.ro, Emag, Bookzone, Librarie.Net, Libraria Delfin, Librex, UJMag). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.