O nouă ediţie a întâlnirilor din cadrul programului "Conversaţii la muzeu" va începe joi, de la ora 19.00, în Salonul Cerchez de la Muzeul Naţional Cotroceni şi are ca temă "rolul industriilor creative în promovarea şi valorificarea patrimoniului cultural".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dialogul îi va avea ca protagonişti pe Monica Stroe, antropolog şi lector doctor la SNSPA şi pe Andrei Borţun, iniţiatorul Romanian Design Week şi Cartierul Creativ. Discuţia va fi moderată de jurnalistul Matei Martin.

Această ediţie marchează Anul European ale Patrimoniului Cultural şi finalizarea concursului de design de obiect Centenar Creativ, desfăşurat de Muzeul Naţional Cotroceni.

Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Naţional Cotroceni le organizează în anul Centenarului.

Programul "Conversaţii la muzeu" a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuţii deschise şi pline de substanţă, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte şi idei despre evoluţia societăţii româneşti în acest veac.

Înscrierile la conferinţă se fac la numărul de telefon: 021/317.31.06 sau prin email, la adresa evenimente@muzeulcotroceni.ro, până marţi, 25 septembrie, ora 10.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.