Două concerte ale Orchestrei simfonice şi Corului Filarmonicii „George Enescu” sunt programate să aibă loc joi şi vineri, de la ora 19:00, la Ateneul Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orchestra şi corul, conduse de Iosif Ion Prunner, vor interpreta Serenada KV 101, de Wolfgang Amadeus Mozart, valsurile „Cântece de dragoste”, op. 52, Johannes Brahms şi Friedrich Hermann, şi „Noapte transfigurată”, op. 4, de Arnold Schoenberg.

„Ne bucurăm să ne întoarcem în sala de concert, cu publicul alături. Ne era dor de publicul care a aplaudat în urale singurul cor din România care a cântat «Simfonia nr. 9» de Beethoven cu Filarmonica din Berlin şi care a cântat «Oedip» la Londra, alături de London Philharmonic Orchestra. Suntem bucuroşi să revenim alături de Orchestra Filarmonicii «George Enescu», având în program şi o lucrare de mare popularitate de Brahms”, a transmis Iosif Ion Prunner, dirijorul Corului Filarmonicii „George Enescu”.

Din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei, vor fi puse în vânzare, pentru fiecare concert, aproximativ 200 de bilete, pentru 30% din sala mare a Ateneului. Biletele costă 70 şi 75 de lei. Ele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Ateneului şi online, de pe fge.org.ro.

Concertele programate în stagiunea 2020 - 2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2.

Concertul de vineri, 19 februarie 2021, va putea fi ascultat şi pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu“: site, pagina de Facebook şi canalul de YouTube.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.