Filarmonica ”Paul Constantinescu”şi Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploieşti participă pentru prima dată la Noaptea Muzeelor, organizând un eveniment care include, între altele, un concert şi un spectacol de teatru cu intrare liberă, care vor avea loc în sala filarmonicii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, începând de la ora 21.00, este programat un spectacol de muzică clasică indiană şi poezie, denumit ”Pacea interioară”, iar de la ora 22.30 actorii teatrului ploieştean pun în scenă spectacolul ”Omul pernă”, de Martin McDonagh.

De asemenea, între orele 20.00 şi 24.00 va fi deschisă ”o expoziţie reprezentativă” pentru filarmonica şi teatrul din Ploieşti.

”Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment. Ne aşteptăm să avem sala plină. Am ales să organizăm Noaptea Muzelor în sala filarmonicii pentru că noi, actorii, ne putem susţine spectacolul acolo, însă muzicienii nu au aceleaşi condiţii în sala teatrului ca în cea în care cântă de obicei”, a declarat directoarea Teatrului ”Toma Caragiu” Ploieşti, Mihaela Rus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.