Serialul „Competiţia camioanelor”, în care 50 de proprietari de camioane din toată America se întrec în probe care le testează priceperea şi abilitatea de a conduce, va avea premiera pe 26 aprilie, de la ora 21.00, la postul de televiziune History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare episod prezintă cinci şoferi în camioanele şi maşinile lor de teren personalizate care se întrec în trei probe ce testează un atribut diferit al maşinii: viteza, forţa şi manevrabilitatea acesteia.

Între probele din concurs, concurenţii trebuie să îşi demonstrează măiestria în retehnologizarea camioanelor lor pentru următoarea rundă.

Cei doi finalişti vor porni într-o cursă de 5 km, cu obstacole, numită „Iadul verde”, în care ei trebuie, între altele, să sară cu maşinile peste rampe şi să traverseze o mlaştină infestată cu şerpi.

Concurenţii vor fi ajutaţi de patru experţi în cursele off-road: fostul campion de curse în deşert şi constructor de camioane ”Pistol” Pete Sohren, pionierul sporturilor extreme şi campionul de dirt track Glen Plake, maestrul Abe Wine şi campionul la rock crawling şi constructorul auto Rob “Bender” Park. Ei îi vor ajuta pe concurenţi să îşi construiască şi să îşi repare maşinile, oferindu-le sfaturi în ceea ce priveşte strategia adoptată.

Campion va fi desemnat camionul care va încheia primul cursa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.