Comediantul Paddy McGuinness şi fostul jucător de cricket Andrew Flintoff vor fi prezentatori ai „Top Gear” alături de jurnalistul şi fostul pilot de curse Chris Harris, care este gazda emisiunii din 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi vor prelua rolurile actorului Matt LeBlanc, care a renunţat la show după patru sezoane, şi pe cel al jurnalistului specializat în automobilism Rory Reid.

Reid, care s-a alăturat echipei după plecarea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, nu va mai fi una dintre gazdele emisiunii, însă va rămâne parte din „familia «Top Gear»”, potrivit bbc.com.

Filmările pentru cel de-al 27-lea sezon al emisiunii BBC Two vor începe în prima jumătate a lui 2019.

Flintoff s-a retras din cricket în 2013, din cauza unei accidentări la genunchi. El prezintă podcastul „Flintoff, Savage and the Ping Pong Guy” la BBC Radio 5 Live, alături de Robbie Savage şi Matthew Syed.

McGuinness, prezentator al emisiunii „Take Me Out” de la ITV, a găzduit mai multe show-uri de televiziune, cel mai recent fiind „Sport Relief”, la BBC.

Şi Flintoff şi McGuinness au fost sancţionaţi de poliţie pentru diverse nereguli comise în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.