O colecţie de ficţiune pentru adolescenţi, două volume „Cogheart” şi romane premiate se numără între noutăţile anului la editura Corint Junior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul acesta va fi continuată seria poveştilor ilustrate cu două titluri - „Rosie şi Buttercup”, o poveste despre iubirea dintre surori, şi „Bondărel şi Timpul”, o aventură în care Bondărel află, cu ajutorul prietenilor, nu numai să preţuiască timpul, ci şi să-l folosească eficient. 

În colecţia Smart Age, sunt anunţate două romane recompensate cu numeroase premii. Astfel, cartea lunii februarie va fi „Ethan, cel care am fost”, de Ali Standish, o poveste despre iubire, pierdere şi speranţă, recomandată copiilor cu vârste de peste 10 ani.

În luna martie, este programată lansarea „Păsările dintr-o bună zi”, de Sally J. Pla, un amestec de suspans, mister, tragedie şi umor, care urmăreşte traseul călătoriei şi maturizarea unui băiat neobişnuit. Cartea este şi portretul unei familii care depăşeşte o criză serioasă.

„Culorile extraordinare ale lui Auden Dare”, de Zillah Bethell, va ieşi din tipar în colecţia Aventură şi mister, în luna mai. Auden Dare are o perspectivă neobişnuită asupra vieţii: nu poate vedea în culori. Sub şopronul din fundul grădinii, el descoperă un robot enigmatic şi ingenios. Porneşte într-o călătorie palpitantă, la finalul căreia va descoperi că adevărul este mult mai important şi mai minunat decât a crezut.

Seria de aventuri „Cogheart” a celebrului autor britanic Peter Bunzl va reveni în atenţia cititorilor cu ultimele două volume: „Circul din văzduh” şi „În adâncurile mării”. Bunzl atrage cititori din toată lumea prin stilul steampunk, prezentând întâmplări petrecute într-o epocă în care mecanismele funcţionau cu abur şi întoarse cu cheiţa.

Al şaptelea volum din „Vânătorii de comori”, de James Patterson şi Chris Grabenstein, continuă aventura celor patru fraţi - Bick, Beck, Tommy şi Storm - care au crescut călătorind în jurul lumii alături de părinţii lor, doi celebri vânători de comori. Seria are fani în peste 35 de ţări.

Anul acesta, editura va lansa o colecţie de ficţiune pentru copii cu vârste de peste 12 ani: CorinTeens. Ea va cuprinde titluri din tot spectrul literar.

Noua colecţie va fi deschisă de două debuturi nominalizate la Goodreads Choice Awards şi obţinute în licitaţii dure: „Serpent and Dove”, de Shelby Mahurin, o palpitantă vânătoare de vrăjitoare, şi „House of Salt and Sorrows”, de Erin A. Craig, o versiune gotică şi romantică a basmului „Cele douăsprezece prinţese dansatoare”.

Mai multe detalii, pe corintjunior.ro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.