Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) reaminteşte posturilor de radio şi televiziune obligaţia de a-şi adapta programele pentru a respecta doliul naţional din România, pe 2 septembrie, a anunţat instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca  urmare  a  Hotărârii  Guvernului nr. 607  din data de 31.08.2016 prin care ziua de 2 septembrie 2016 a fost declarată zi de doliu naţional pe teritoriul României în memoria cetăţenilor români decedaţi în urma cutremurului din Italia din data de 24 august 2016 şi în semn de solidaritate cu poporul italian, Consiliul Naţional al Audiovizualului reaminteşte posturilor naţionale de radio şi de televiziune obligaţia de a-şi adapta programele în mod corespunzător”, a transmis CNA.

Miercuri, Guvernul României a anunţat că ziua de vineri, 2 septembrie, a fost declarată zi de doliu naţional pe teritoriul României, în memoria victimelor cutremurului care s-a produs în Italia săptămâna trecută.

Un număr de 11 români au murit în cutremurul din Italia. Trupurile neînsufleţite a 7 români au fost aduse marţi în ţară, iar un al optulea va ajunge joi. Pentru ceilalţi români care au murit în seism, rudele au optat pentru înmormântarea în Italia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.