Circul Metropolitan Bucureşti se redeschide, vineri, cu spectacole care vor fi jucate în aer liber toată vara, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, de la ora 19.00, Circul Metropolitan Bucureşti deschide seria spectacolelor cu "Magia circului - Poveşti cu cai".

Spectacolele se vor juca în zona special amenajată pentru public, o arenă exterioară, în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15, potrivit anunţului PMB.

Pentru mai mult de o oră, spectatorii mari şi mici sunt invitaţi să-i urmărească pe artiştii - acrobaţi, maeştri ai călăriei, jongleri talentaţi şi comici irezistibili.

Programul şi regulamentul spectacolelor sunt disponibile accesând pagina de Facebook a Circului Metropolitan Bucureşti sau website-ul circulmetropolitan.ro. 

Informaţii utile

Copiii mai mici de 2 ani vor fi ţinuţi în braţe şi nu va fi necesară achiziţionarea unui bilet.

Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începerea reprezentaţiei; după această oră, biletele îşi pierd valabilitatea.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obţinută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii/ anulării spectacolului de către organizator.

Pe durata desfăşurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Datorită condiţiilor impuse de legile în vigoare suntem nevoiţi să respectăm distanţa obligatorie de 2 metri, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar în pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri şi/sau 4 locuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.