Chef Gordon Ramsay a debutat pe primul loc în topul personalităţilor TV realizat de The Hollywood Reporter, în timp ce Jimmy Fallon a urcat patru poziţii, până pe locul al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Topul este o ierarhizare a celor mai populare personalităţi de televiziune pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube şi Google Plus, bazat pe date furnizate de compania MVPindex, care analizează social media.

 

Metodologia folosită pentru acest clasament combină implicarea utilizatorilor pe platformele social media (like-urile, comentariile şi partajările) cu numărul săptămânal de fani/ urmăritori înregistraţi. 

Personalităţile TV sunt definite ca performeri cunoscuţi în principal pentru apariţiile în propriile seriale de televiziune, inclusiv gazde ale show-urilor şi programelor de ştiri. Ultima săptămână care a fost analizată s-a încheiat pe 20 iunie.

Gordon Ramsay a debutat în Statele Unite cu ”The F Word” şi apare, de asemenea, în ”MasterChef”, ambele difuzate de Fox.

Jimmy Fallon, cu ”The Tonight Show”, se află pe locul secund, iar Tyra Banks este ocupanta poziţiei a treia, din postura de jurat al ”America's Got Talent”.

Emisiunea ”All In with Chris Hayes” i-a adus protagonistului locul al patrulea, iar Bill Maher, pentru al său ”Real Time”, se poziţionează pe cinci.

Joanna Gaines, prezentatoarea emisiunii de design ”Fixer Upper”, se află pe locul al şaselea, Stephen Colbert, cu ”The Late Show”, pe al şaptelea, iar Steve Harvey, cu ”Family Feud”, pe al optulea.

Bill Nye şi ”Bill Nye Saves the World”, al cărui al doilea sezon este în pregătire, ocupă poziţia a noua, în timp ce pe locul al zecelea se află James Corden, cu ”The Late Late Show with James Corden”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.