Cel de-al patrulea sezon al serialului „Bibliotecarii” va avea premiera la DIVA duminică, de la ora 19.00, informează postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul „Bibliotecarii” are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne înconjoară. Acest grup de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume.

În cel mai nou sezon, Eve (Rebecca Romijn), Flynn (Noah Wyle) şi echipa lor trebuie să salveze lumea din nou, dar cea mai mare provocare va fi una internă - care apare chiar în Bibliotecă.

Clădirea nu mai este legată de lumea noastră printr-o persoană, prin urmare, un Bibliotecar şi un Gardian trebuie să se lege pe vecie de Bibliotecă. În timp ce Jenkins (John Larroquette) organizează ritualul care îi va lega pe cei doi de locul magic, Flynn află că Biblioteca ascunde un secret - o femeie pe care a cunoscut-o pe vremuri - şi fiecare Bibliotecar ajunge să se întrebe dacă locul pe care îl protejează de atâta timp este unul pozitiv sau malefic.

Serialul, creat de John Rogers, a avut premiera în decembrie 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.