Cel de-al doilea sezon al serialului german „Întuneric/ Dark” va fi lansat de Netflix pe 21 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul sezon va continua povestea celor patru familii care încearcă să îşi schimbe destinul în interiorul comunităţii lor.

Pe parcursul celor opt episoade cu durata de câte o oră, membrii familiilor îşi dau seama că fiecare decizie luată le influenţează prezentul, trecutul şi viitorul.

Din distribuţie fac parte Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Louis Hofmann, Sandra Borgmann, Winfried Glatzeder, Dietrich Hollinderbäumer şi Sylvester Groth.

„Jonas se trezeşte blocat în viitor şi se străduieşte cu disperare să se întoarcă în anul 2020. Între timp, prietenii Martha, Magnus şi Franziska încearcă să descopere modul în care este implicat Bartosz în incidentele misterioase care se petrec în micul oraş Winden. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt atraşi în evenimentele orchestrate de un personaj obscur care pare să controleze tot ceea ce este conectat în cele trei momente din timp”, este sinopsisul celui de-al doilea sezon.

Serialul, lansat în 2017, a fost premiat pentru imagine de German Television Academy, iar Louis Hofmann a fost desemnat, la Golden Camera, cel mai bun tânăr actor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.