Cel de-al 22-lea sezon „South Park”, serial câştigător al premiilor Emmy şi Peabody, va avea premiera joi la Comedy Central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul sezon are zece episoade ce vor fi difuzate în exclusivitate de Comedy Central, în fiecare joi, de la ora 00.30. Episoadele vor putea fi urmărite în reluare, joia, de la ora 03.30. 

„South Park” a fost recent subiectul unor dezbateri în presa din Statele Unite ale Americii, după ce unul din episoade a ilustrat faptul că un preot al Bisericii Catolice a molestat un băiat. Preşedintele Ligii Catolice din America, Bill Donohue, i-a numit laşi pe creatorii „South Park”, Trey Parker şi Matt Stone, pentru că nu spun adevărul: faptul că opt din zece agresori sunt homosexuali şi că molestează cu precădere adolescenţi şi nu copii, cum este prezentat în serial. 

Sezonul cu numărul 22 a fost lansat în Statele Unite pe 26 septembrie. 

Serialul „South Park" a fost lansat pe 13 August 1997 şi este bazat pe un scurtmetraj animat intitulat „The Spirit of Christmas". Creatorii săi, Trey Parker şi Matt Stone, sunt şi producători executivi, alături de Anne Garefino şi Frank C. Agnone II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.