Actriţa Cate Blanchett, de două ori premiată a Academiei Americane de Film, debutează pe scena National Theatre din Londra într-o nouă piesă de Martin Crimp, anunţă standard.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa lui Crimp, "When We Have Sufficiently Tortured Each Other: Twelve Variations on Samuel Richardson’s Pamela", va fi regizată de Katie Mitchell şi explorează "dezordonata, adesea violenta natură a dorinţei" şi rolurile complicate pe care le joacă femeile şi bărbaţii. Cinci personaje vor juca rezistenţa şi dominaţia sexuală. 

Ultimul rol al lui Blanchett pe o scenă londoneză a fost în 2012 când a fost Lotte în "Big and Small", la Centrul Barbican.

Biletele urmează să fie vândute în această toamnă. 

Cate Blachett poate fi văzută pe ecrane în filmul „Ocean's 8” al Warner Bros., cu distribuţie majoritar feminină. 

Cate Blanchett, născută pe 14 mai 1969, una dintre cele mai apreciate actriţe din lume, a câştigat de-a lungul anilor numeroase premii şi trofee importante. Actriţa australiană a fost nominalizată de şapte ori la premiile Oscar, câştigând de două ori – în 2005, la categoria „cea mai bună actriţă într-un rol secundar”, pentru interpretarea lui Katherine Hepburn în filmul „The Aviator” al lui Martin Scorsese, şi în 2014, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul „Blue Jasmine”, regizat de Woody Allen. Actriţa a mai câştigat trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA şi premiul pentru interpretare feminină (Cupa Volpi) la Festivalul de Film de la Veneţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.