Curtea Veche Publishing a pregătit sute de titluri, cărţi pentru copii, ficţiune, reţete, cărţi de educaţie financiară, cărţi de psihologie, cu reducere de până la 70%, în weekend-urile 5-7 şi 12-13 noiembrie, pe curteaveche.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între cărţile disponibile la preţuri reduse se află: „Economiseşte cu Jamie” de Jamie Oliver (de la 100 la 30 lei), „Păcălit de hazard” de Nassim Nicholas Taleb (de la 55 la 27 lei), „Cele cinci limbaje ale iubirii” de Gary Chapman (29 lei), „Cum să devii un lider eficient” de Dale Carnegie (de la 40 la 20 lei), „Tot ce ştiu despre dragoste” de Dolly Alderton (de la 55 la 27 lei), „Love Warrior” de Glennon Doyle (de la 45 la 13 lei), „Paltonul cu gaică” de Mihail Şişkin (de la 40 la 12 lei), „Crăciunul regal” (de la 53 la 16 lei), „Kathie şi hipopotamul” de Mario Vargas Llosa (de la 27 la 8 lei).

Părinţii şi copiii pot găsi acum la preţuri speciale cărţile din seria „Ţup” de Alex Donovici, „Mai mult ketchup, vă rog!” de Adam Bestwick (de la 35 la 10 lei), „Frida”, „Coco” şi „Marie” din colecţia Miranda (de la 40 la 12 lei), seria Sherlock Holmes, „Păzitorii prezenţei” de Eckhart Tolle (de la 50 la 25 lei) şi multe alte cărţi frumos ilustrate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.