"Becoming/ Povestea mea", autobiografia fostei prime-doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, în fruntea vânzărilor online pe Amazon de 47 de zile, a atins recordul deţinut de "Fifty Shades of Grey", scrisă de E.L. James, a anunţat CNN, bazându-se pe un calsament stabilit de site.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La două luni de la lansare, volumul care evocă copilăria, parcursul profesional şi viaţa de familie a fostei prime-doamne, este un succes. 

Lansată pe 13 noiembrie, cartea a fost vândute în peste 2 milioane de exemplare în doar două săptămâni, în SUA şi Canada. Potrivit editurii Penguin Random House, "Becoming" devenea deja cea mai vândută carte de peste Ocean în 2018. 

Tradusă în 31 de limbi, cartea a fost în fruntea vânzărilor din Marea Britanie, Germania, Italia, Olanda, Spania, Franţa, potrivit PRH. "Nicio altă carte de politică sau de memorii a unei personalităţi nu a crescut atât de mult timp în fruntea topului de vânzări", a precizat CNN. Lucrarea a atins locul întâi pe Amazon vineri, înainte de data publicării, şi a rămas în top timp de nouă săptămâni. 

Din 1995, an în care Amazon a început să realizeze clasamentul celor mai bune vânzări, doar şapte titluri au cunoscut un astfel de succes, printre acestea fiind saga "Harry Potter", "Da Vinci Code", de Dan Brown (2005) sau "Fifty Shades of Grey", în 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.