Canalul oficial de YouTube al casei de discuri Cat Music a depăşit 4 miliarde de vizualizări, după ce în urmă cu aproximativ zece luni atinsese pragul de 3 miliarde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Canalul se poziţionează pe locul 128 în clasamentul general (la nivel mondial) şi pe locul 59 în categoria ”Muzică”, transmite compania.

Cele mai vizualizate clipuri de anul acesta de pe canalul de YouTube Cat Music sunt: Delia & Macanache – ”Rămâi cu bine” (19,4 milioane de vizualizări), The Motans feat. Delia – ”Weekend” (19,1 milioane de vizualizări) şi What’s UP – ”La tine” (18,9 milioane de vizualizări).

Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al Cat Music este ”Dalinda” al lui Alex Mica, cu peste 69 de milioane de vizualizări, urmat de cel al piesei ”Laugh Till You Cry”, interpretată de Faydee şi Lazy J, cu peste 58 de milioane de vizualizări.

Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Cat Music are cu aproximativ 1 milion de abonaţi mai mult - 3,4 milioane de abonaţi, în prezent, faţă de 2,5 milioane, în vara lui 2016. Aceasta cifra poziţionează canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc în topul canalelor din România cu cei mai mulţi abonaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.