Biografia "Diana: Her True Story - in Her Own Words", lansată în 1992, are din nou succes după difuzarea interviului-şoc acordat de Harry şi Meghan jurnalistei Oprah Winfrey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului The Rolling Stone, "Diana: Her True Story - in Her Own Words", publicată în 1992, s-a clasat săptămâna aceasta în Top 10 vânzări pe Amazon în Marea Britanie. 

În interviul difuzat duminică în SUA şi a doua zi în Marea Britanie, prinţul Harry a evocat-o pe mama sa. Urmărită şi hărţuită în permanenţă de tabloide, ea a murit în 1997 la Paris. 

Fiul prinţului Charles şi fratele lui William a mărturisit că se temea că "istoria se repetă" cu soţia sa Meghan. 

"Cea mai mare îngrijorare a mea era că istoria s-ar putea repeta", a declarat prinţul în vârstă de 36 de ani, referindu-se aparent la moartea mamei sale, în 1997, în urma unui accident la Paris, pe când încerca să scape de paparazzi care o urmăreau.      

Biografia Dianei a fost scrisă de jurnalistul Andrew Morton şi dezvăluie problemele pe care le-a întâmpinat prinţesa în familia regală britanică. Această cartea a fost scrisă în colaborare cu prinţesa Diana, care s-a confesat de mai multe  ori în redacţie. 

Lady Di a povestit şi despre căsătoria nefericită cu prinţul Charles, lipsa de susţinere din partea reginei şi despre problemele de sănătate mintală - un subiect abordat de Meghan Markle, care a declarat că a avut gânduri de sinucidere. 

Ducesa a mai declarat că a mers să ceară ajutor şi a evocat posibilitatea a fi îngrijită medical dar "mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru firmă", a deplâns ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.