Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" din Vrancea, închisă din cauza pandemiei de coronavirus, a iniţiat un proiect prin care le trimite cărţi cititorilor prin curier. Conducerea instituţiei dă asigurări că volumele vor fi livrate în casele cititorilor, fără a exista vreun risc de răspândire a virusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de a lansa Serviciul de împrumut la domiciliul utilizatorului a fost luată de reprezentanţii Bibliotecii "Duiliu Zamfirescu" în contextul Anului Lecturii în judeţul Vrancea. 

Prin intermediul proiectui, intitulat "Cărţile vin acasă”, focşănenii care doresc să împrumute cărţi în perioada următoare vor beneficia de serviciul de curierat gratuit al bibliotecii şi vor primi cărţile dorite direct acasă. Întreaga acţiune, dau asigurări bibliotecarii, se va derula respectându-se condiţiile de distanţare şi evitare a răspândirii coronavirusului.

"Prin acest proiect, dorim să venim în sprijinul cititorilor fideli, în sprijinul întregii noastre comunităţi, indiferent de vârstă, şi să aducem bucuria lecturii în casele dumneavoastră. Suntem convinşi că această solidaritate prin lectură ne va da, tuturor, mai multă energie şi mai multă încredere în forţa regeneratoare a cărţii”, a declarat managerul instituţiei, Oana Raluca Boian.

Focşănenii pasionaţi de lectură trebuie doar să sune la numerele de telefon ale Bibliotecii Judeţene , de luni până joi în intervalul orar 8.30-16.00, iar vineri în intervalul orar 8.30-14.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.