Barack şi Michelle Obama renunţă la parteneriatul cu Spotify, din cauza unor condiţii ale acordului lor de mai multe milioane de dolari pentru a realiza exclusiv podcasturi cu gigantul de streaming, scrie Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia Obama anunţa în 2019 că va colabora exclusiv cu Spotify pentru a lansa podcasturi prin intermediul companiei lor media Higher Ground, într-o afacere despre care se zvoneşte că valora 25 de milioane de dolari.

„Renegades: Born in USA”, emisiunea lui Barack Obama cu muzicianul Bruce Springsteen şi „The Michelle Obama Podcast”, ambele au fost succese pentru Spotify.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cu toate acestea, Bloomberg a anunţat miercuri că Higher Ground va părăsi Spotify la încheierea actualului acord în octombrie, citând trei surse anonime familiare cu discuţiile, confirmând că Higher Ground discută cu potenţiali noi parteneri şi că Spotify a refuzat să facă o altă ofertă.

Sursele au declarat pentru Bloomberg că Higher Ground nu a fost mulţumită cu audienţa limitată şi dorea să poată distribui emisiunile pe o scară mai largă.

Acordul cu Spotify al familiei Obama a venit pe fondul unei explozii de oferte comerciale pentru cuplu, care includea un acord Netflix pentru a face filme şi emisiuni cu Higher Ground, un acord de publicare record pentru mai multe cărţi cu Penguin Random House şi evenimente pentru Live Nation. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.