Autorul şi ilustratorul belgian Michel Van Zeveren va participa joi, la librăria Kyralina din Bucureşti, la o seară de lectură pentru copii ce va marca apariţia primului său volum în limba română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Michel Van Zeveren va citi din „Ăsta e al meu!”, în cadrul evenimentului ce va începe la ora 18.30, şi va raspunde intrebărilor copiilor, iar lectura va fi urmata de o sesiune de autografe.

„Îmi plac poveştile care curg firesc, simplu, dintr-o idee clară, care parcă numai atât a aşteptat, să vină cineva şi să-i dea viaţă şi culoare într-o carte”, a transmis Michel Van Zeveren.

Michel Van Zeveren (1970, Gent, Belgia) a urmat cursurile École de Recherche Graphique, studiind filmul de animaţie. A descoperit plăcerea de a scrie şi ilustra poveşti şi s-a consacrat literaturii pentru copii. A scris şi a ilustrat peste 30 de cărţi, devenind unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi autori de volume pentru copii din spaţiul literaturii de limbă franceză.

Volumul „Ăsta e al meu!”, apărut la editura Cartea Copiilor, este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani şi este disponibil pe site-ul carteacopiilor.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.