Programul de Revelion de la Pro TV a fost lider de audienţă. Aproape 2 milioane de români au urmărit programul alături de Raluka şi Pavel Bartoş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrecerea a început cu un moment pus în scenă de gazdele emisiunii şi câteva dintre cele mai iubite vedete Pro TV: Andreea Esca, Andi Moisescu, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley şi Horia Brenciu.

Andreea Marin şi Florin Răducioiu au cântat "L`Appuntamento" - Ornella Vanoni, Monica Bârlădeanu şi Andi Moisescu au făcut şi ei senzaţie cu o interpretare a melodiei "September – Earth, Wind & Fire", iar Anisia Gafton, Alex Bogdan, Mihai Rait şi Drăcea au susţinut momente de stand-up comedy şi roast incredibil de amuzante. Mai mult decât atât, Carmen Tănase, Emily Burghelea, Francisca, Lucian Ghimişi, Paul Ipate şi mulţi alţii au acceptat invitaţia lui Cabral de a lua parte la cele mai nebune jocuri.

Protevelion 2024 a fost lider absolut de audienţă. În intervalul orar 20:00 – 02:00, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating şi 36.7% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 7.4 puncte de rating şi 24.3% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de telespectatori din întreaga ţară s-au uitat la Pro TV, iar în minutul de aur, la ora 22.14, peste 2.8 milioane de români luau parte la cea mai tare petrecere de sfârşit de an.

Prinde indiciul, concursul pregătit de Pro TV, le-a oferit românilor şansa de a intra în noul an cu 10.000 de euro! Peste 50.000 de persoane au înscris cel puţin unul dintre cele 6 indicii apărute pe televizor de-a lungul difuzării. Tragerea la sorţi va avea loc în ianuarie 2024, iar câştigătorul va fi anunţat pe protv.ro.

Cei care doresc să revadă momentele preferate din Protevelion 2024 pot urmări show-ul pe VOYO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.