Annapurna Pictures a renunţat la producţia filmului despre Roger Ailes, fostul preşedinte al Fox News acuzat de hărţuire sexuală, cu două săptămâni înainte ca filmările să înceapă, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bron Studios, compania cu sediul în Canada, care a produs "Fences" şi "The Birth of a Nation", va co-finanţa producţia, potrivit unor surse, în timp ce Focus Features, Amblin şi Participant Media îl vor achiziţiona. 

Nu este clar de ce Annapurna, condusă de Megan Ellison, a renunţat la proiectul care va fi regizat de Jay Roach, dar surse afirmă că ar fi vorba de probleme legate de buget. 

Bugetul filmului este stabilit la 35 de milioane de dolari. O altă sursă a spus că filmul nu ar avea bugetul necesar. 

Decizia este o surpriză, mai ales după ce cu o zi în urmă fusese anunţat că Malcom McDowell va interpreta rolul lui Rupert Murdoch. 

John Lithgow a acceptat deja să joace rolul fostului preşedinte Fox News, care a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei de la postul de televiziune. Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie (care o va interpreta pe Megyn Kelly), Gretchen Carlson, respectiv un producător asociat, sunt starurile distribuţiei. 

Annapurna finanţase şi producea proiectul, pe care plănuia să îl şi distribuie. Charles Randolph a scris scenariul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.