Au început filmările la un nou sezon al emisiunii de la Pro TV „Pe Bune?!”, iar quiz show-ul aduce schimbări. Andi Moisescu va adresa întrebările iar Mihai Bobonete şi Costi Diţă vor fi cei doi căpitani de echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ce aplicaţie a lansat Vaticanul? Care este cel mai exotic animal din Afganistan, şi unicul din întreaga ţară? Ce se întâmplă atunci când un om şi câinele lui se privesc în ochi? sau Cum îţi câştigai dreptul la vot în anumite zone din Anglia, în secolul XIX-lea?”, sunt unele dintre întrebările pe care Andi Moisescu le va adresa în emisiune. 

„Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ştafeta în mână. Tot în frunte, aşa cum o şi preluase. A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ştafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a aşezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Şi uite aşa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diţă şi Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte şi întâmplări nebănuite, Pe Bune?!”, a spus Andi Moisescu.

Din toamna aceasta, Mihai Bobonete şi Costi Diţă, cei doi căpitani, vor încerca să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte la întrebările „nebune”, însă nu vor fi singuri. În fiecare ediţie, ei vor avea alături câte o vedetă.

Regulile vor rămâne aceleaşi, iar jucătorii vor putea răspunde la întrebări, după ce vor alege domeniile de pe panou.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.