„Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” va continua cu al 15-lea sezon, devenind astfel cel mai longeviv serial al reţelei de televiziune ABC difuzat în primetime, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele ABC Entertainment, Channing Dungey, a declarat: „«Anatomia lui Grey» ocupă un loc special în inima mea şi milioane de telespectatori simt acelaşi lucru. Mulţumită fanilor loiali, care au fost în această călătorie de la început, şi noilor generaţii de telespectatori care continuă să descopere bucuria şi drama din Grey Sloan Memorial, serialul este mai puternic ca niciodată”.

„Anatomia lui Grey” se menţine în rândul celor mai de succes seriale ale ABC, cu 7,7 milioane de telespectatori pe episod, cifră înregistrată de sezonul curent, al 14-lea.

Serialul îi are în distribuţie pe Ellen Pompeo (Meredith Grey), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) şi Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca).

„Anatomia lui Grey” a fost creat de Shonda Rhimes, care a fost şi producător executiv, alături de Betsy Beers, Mark Gordon, Krista Vernoff, William Harper, Zoanne Clack, Debbie Allen şi Fred Einesman. ABC Studios este producător.

Vestea legată de noul sezon vine după ce, în luna august a anului trecut, a fost anunţat că Rhimes va părăsi ABC Studios după mai mult de un deceniu, pentru a deveni producător al Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.