Ana Maria Pantaze a câştigat, vineri seară, marele trofeu "Românii au talent!", premiul în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român. În emisiunea-concurs, difuzată de Pro TV, a fost desemnat şi câştigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. Alegerea publicului de această dată a fost Magitot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marea finală a sezonului 9 "Românii au talent!" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.3 puncte de rating şi 35.1% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.7 puncte de rating şi 12.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent!", iar în minutul de maximă audienţă de la 21.43, peste 2,9 milioane de români au urmărit show-ul de divertisment.

"Sunt foarte emoţionată, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, lui Mihai Petre pentru golden buzz-ul apăsat pentru mine, publicului care m-a susţinut în permanenţă şi care a trecut alături de mine de la o etapă la alta. Pe scenă m-am simţit extraordinar, chiar dacă de fiecare dată am avut emoţii foarte mari. Încă nu-mi vine să cred că s-a terminat, că a trecut timpul atât de repede şi am ajuns în finală. Toţi am fost o echipă la Românii au talent şi ne-am bucurat împreună de tot ce a fost până acum", a declarat cu lacrimi în ochi Ana Maria Pantaze.

Timp de o săptămână, telespectatorii au votat şi cel mai original moment al acestui sezon "Românii au talent!", iar alegerea lor a fost Magitot. Concurentul a cucerit românii cu momentele lui inedite de magie şi stand-up comedy şi i-a făcut mereu să zâmbească. După primirea cecului în valoare de 10.000 de euro, Magitot a declarat: "A fost o super experienţă şi îmi pare foarte rău că s-a terminat. Sper să mai am ocazia să mă întâlnesc cu această echipă minunată. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, părinţilor mei, familiei, prietenilor mei. Nu mă aşteptam să câştig, a fost o surpriză, sunt extrem de fericit".

Cei care au un talent şi vor să-l arate întregii ţări sunt aşteptaţi să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru sezonul 10 "Românii au talent!".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.