Al doilea sezon al serialului „Killing Eve”, cu Sandra Oh si Jodie Comer în rolurile principale, va avea premiera sâmbătă pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul este produs de Sid Gentle Films Ltd şi este bazat pe romanele „Codename Villanelle”, de Luke Jennings. 

Câte un nou episod dintre cele 8 ale sezonului va fi disponibil în fiecare săptămână.

Eve este un agent MI6, iar Villanelle este o asasină plătită pe care ea trebuie să o prindă. Acţiunea celui de-al doilea sezon începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul. Villanelle a dispărut din nou.

Eve (interpretată de Sandra Oh), născută în Connecticut, este pe jumătate britanică şi expertă în psihologia criminalilor. Eve a visat mereu să fie spion, dar a ajuns să lucreze la birou. Până când a întânit-o pe Villanelle. Personificarea viselor ei, Villanelle este o asasină cu fler şi carismă. În timp ce Eve investighează crimele din Europa, obsesia ei pentru Villanelle creşte.

Jodie Comer, în „Killing Eve”
Jodie Comer, în „Killing Eve”

Villanelle (interpretată de Jodie Comer), deşi pare inocentă, este de o brutalitate extraordinară. Cu un apetit uriaş pentru crime, Villanelle este o psihopată cu o viaţă aparent normală. Mulţumită să trăiască fără un cod moral, Villanelle ucide cu viziune, fără să îi pese şi fără pic de remuşcări.

„Killing Eve”, nominalizat la Globurile de Aur pentru „cel mai bun serial-dramă”, a fost lansat în 2018. Rolul Eve i-a adus Sandrei Oh un trofeu Globul de Aur şi unul al Sindicatului Actorilor Americani, dar şi o nominalizare la premiile Primetime Emmy.

Producători executivi ai celui de-al doilea sezon sunt Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge şi Gina Mingacci, iar scenarist este Emerald Fennell.
Sandra Oh şi Francesca Gardiner sunt coproducători executivi. Elinor Day este producător.

Damon Thomas a revenit în rolul de regizor şi este şi producător executiv alături de Lisa Brühlmann şi Francesca Gregorini care şi regizează. Serialul este distribuit de Endeavor Content.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.