Al doilea sezon al serialului ”Geniul”, difuzat de National Geographic, va fi dedicat pictorului spaniol Pablo Picasso şi va avea premiera în 2018, potrivit unui anunţ făcut de producătorul executiv Ron Howard, scrie deadline.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru producătorul premiat cu Oscar pentru ”O minte sclipitoare/ A beautiful mind”, Pablo Picasso este un subiect enigmatic, ”teribil de fascinant şi inspirator”.

Picasso stimulează ”curiozitatea” oamenilor, a spus Howard într-o conferinţă care a avut loc miercuri. ”Cei mai mulţi oameni nu ştiu ce l-a interesat, ce l-a frământat şi nici cum prin nesupunere a dobândit faima artistică”.

Conferinţa a avut loc la o zi după ce primul sezon al serialului, care l-a avut în prim-plan pe fizicianul  Albert Einstein, interpretat de Geoffrey Rush, s-a încheiat.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon nu a început.

”Am discutat mult legat de sezonul al doilea şi Pablo Picasso a fost, probabil, prima figură ”, a adăugat producătorul Ken Biller. ”Am simţit că povestea lui este cu adevărat bogată şi emotională şi pasionantă şi controversată”.

La fel ca în primul sezon, personajul principal va fi interpretat în ambele variante - tânăr şi bătrân. Filmările vor începe spre finalul acestei veri, pentru ca sezonul nou să fie lansat de National Geographic anul viitor în 171 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.