Adolescentul James Bond va fi subiectul unui serial de bandă desenată intitulat "James Bond Origin", scris de Jeff Parker, care este şi autorul "Batman 66" şi "Future Quest", potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grafica îi aparţine lui Bob Q, care a realizat "The Green Hornet", iar povestea începe în martie 1941, când vizita adolescentului Bond la familia unui prieten este întreruptă de unul dintre cele mai devastatoare atacuri germane din Regatul Unit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

"James nu are încă vasta experienţă a agentului dublu 007, dar este tenace şi învaţă repede. Împreună cu Bob am încercat să arătăm forţa deplină a spiritului lui Bond", a declarat Jeff Parker într-un comunciat. 

Seria prequel este cel mai recent proiect al Dynamite, care a anunţat un parteneriat cu moştenitorii creatorului lui Bond, scriitorul Ian Fleming, în 2014, înainte de lansarea altor titluri anul viitor. 

"James Bond Origin" No. 1 va fi lansat online şi în magazine de bandă desenată în septembrie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.