Actriţa Regina King şi reputatul producător David E. Kelley fac echipă pentru a adapta romanul „A Man in Full” al lui Tom Wolfe într-o miniserie Netflix, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de streaming a comandat deja şase episoade de câte o oră. 

În serial, când mogulul imobiliar Charie Croker din Atlanta se confruntă cu falimentul, interesele politice şi de afaceri intră în conflict pe măsură ce Charlie îşi apără imperiul de cei care încearcă să facă bani de pe urma decăderii lui.

Kelley va fi scenarist, producător executiv şi showrunner pentru „A Man in Full”. King va regiza primele trei episoade şi va fi producător executiv prin compania sa Royal Ties.

„Tot ce pot spune e că atunci când David E. Kelley sună, spui doar da. Ştiu că acest parteneriat va produce ceva special”, a declarat King.

Informaţiile legat de miniserie vin la o zi după ce Netflix a lansat lungmetrajul western „The Harder They Fall”, cu Regina King.

Pe lângă reuşitele sale actoriceşti, în ultimii ani, ea a fost foarte activă în zona regiei. A regizat episoade din „This Is Us” (NBC), „Scandal” (ABC) şi „Insecure” (HBO).

Primul lungmetraj regizat de King, „One Night in Miami”, ia- adus mai multe nominalizări pentru regie, iar filmul a primit şi trei selecţii la Oscar. Actriţa a fost recompensată, între altele, cu un premiu Oscar pentru rolul secundar din „If Beale Street Could Talk” (2018).

Despre „A Man in Full”, Kelley a spus că este „un proiect de suflet, fără îndoială”.

Producătorul, cunoscut pentru seriale ca „Ally McBeal” şi „Big Little Lies”, lucrează în prezent la show-urile „The Lincoln Lawyer” şi „Anatomy of a Scandal”, ambele bazate pe cărţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.