Actorul Marcel Iureş şi Dan Michael Schlanger vor citi, marţi, câteva fragmente din romanul "Ulise" al lui James Joyce, iar muzicienii Ionuţ Pascu - bariton, Adrian Petrescu - oboi şi Aida Pascu - soprană, vor interpreta mai multe cântece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bloomsday se sărbătoreşte în întreaga lume, în fiecare an, la 16 iunie. Bucureştiul se alătură altor peste 40 de oraşe care marchează acest eveniment.  

Aceasta este ziua în care se desfăşoară acţiunea din romanul "Ulise". Cu această ocazie vor fi marcaţi şi 30 de ani de relaţii diplomatice între România şi Irlanda.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Semper Culturalia, reprezentată de Dan Michael Schlanger în calitate de preşedinte, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, va avea loc în Sala Mare ICR, unde va fi filmat şi transmis pe site-ul Institutului, pe cel al Ambasadei Irlandei la Bucureşti, al Ambasadei României la Dublin, precum şi de diverse posturi de televiziune online.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.