Actorul Dragoş Bucur revine în calitate de prezentator la emisiunea "Visuri la cheie", sezonul şase, după un an în care s-a dedicat familiei şi proiectelor sale din film atât din România, cât şi din Amsterdam şi Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat şi mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana şi cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar şi pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri şi lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulţumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine şi le mulţumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune şi cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet", a declarat Dragoş Bucur.

În sezonul cinci, actorul Corneliu Ulici a prezentat emisiunea "Visuri la cheie" şi s-a dedicat complet proiectului, această experienţă fiind una plină de bucurie pentru el. "A fost o onoare să prezint un sezon "Visuri la cheie" în locul lui Dragoş, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experienţă superbă şi sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieţilor unor oameni în bine", a declarat Corneliu Ulici.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.