Actorul Cristian Şofron a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Odeon, cu media 8,96, potrivit unui anunţ publicat vineri pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti de care aparţine instituţia de spectacole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea candidat pentru această funcţie a fost  Dragoş-Tudor Popescu Galgoţiu, care a obţinut media 8,76.

Contestaţiile pot fi depuse pe 27 decembrie.

PMB a anunţat, la finalul lunii august, că Dorinei Lazăr i-a fost încheiat contractul de management la Teatrul Odeon şi că actriţa a fost înlocuită în funcţie, în regim de interimat, de Dumitru Cristian Şofron, până la organizarea concursului de proiecte de management, conform legii.

În luna martie, Corpul de Control al Primarului General a efectuat o serie de verificări la instituţia teatrală, în urma cărora s-au constatat mai multe nereguli grave privind asigurarea, gestionarea şi administrarea bugetului şi patrimoniului instituţiei, obiective stabilite prin contractul de management.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.