Samusocial din România, organizaţia non-guvernamentală ce are ca misiune salvarea persoanelor adulte fără adăpost din Bucureşti, lansează proiectul Real life estate ce îşi propune strângerea de fonduri aşa încât cei fară adăpost să aibă o iarnă mai uşoară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Odată cu scăderea temperaturilor, cu venirea iernii, cei fară adăpost se află în faţa unor situaţii de viaţă foarte dificile. Pentru aceştia căutam soluţii astfel încât să îi ajutam să treacă mai uşor peste această perioadă.” spune Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial din România

Lipsa locuinţelor pentru oamenii străzii vine în contradicţie directă cu piaţă imobiliară în creştere din ţară. Această observaţie a fost de altfel şi cea care a inspirat crearea platformei Real life estate – Închiriază pentru cei care nu au cum.

Campania se întâmplă pe site-urile de imobiliare (inchirieri / vânzări), sub forma unor anunţuri ale spaţiilor locative ale celor fără adăpost, cu scopul sensibilizării concetăţenilor noştri asupra nevoilor reale ale acestora.

În primă instanţă, românii vor fi impresionaţi de localizarea de excepţie, « view-ul » pe care îl au aceste spaţii locative, care de cele mai multe ori e spectaculos, pentru ca mai apoi să fie frapaţi de dezvăluirea adevăratei locuinţe.

Cei interesaţi de anunţurile create de noi vor ajunge pe site-ul nostru de unde pot ajuta cu adevărat un om al străzii să aibă o iarnă mai uşoară. Oricine poate “închiria” spaţiul în schimbul unei donaţii. În funcţie de numărul de zile selectat se modifică valoarea donaţiei. De asemenea, cei care vor dona sume mai mari de 100 de lei vor primi un print fizic al spaţiului pe care l-au închiriat, print semnat de Adi Bulboacă.

https://reallifeestate.samusocial.ro/

Campaniei s-au alăturat Tribal Worldwide Romania, platforme de imobiliare (Storia.ro şi OLX Imobiliare), influenţatori de opinie şi SudEst Production.

Samusocial din România (Serviciul de Ajutor Mobil de Urgenţă), asociaţie de drept românesc, este un dispozitiv de intervenţie de urgenţă care vine în întâmpinarea persoanelor celor mai desocializate care au fost reduse la stadiul de simpla supravieţuire, căci au devenit victime care nu mai pot şi nici nu mai stiu cum să beneficieze de ajutoarele de drept comun.

Pentru informaţii suplimentare:

Andrei Crăciun, responsabil comunicare

pr@samusocial.ro |+40751276060

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.