Regista Digital SA, compania dedicată digitalizării administraţiei publice din România, anunţă organizarea primului eveniment naţional prin care premiază primăriile şi instituţiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare în anul precedent: Gala Regista 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii instituţiilor publice, administraţiei locale şi a companiilor de tehnologie sunt invitaţi să participe la evenimentul din 20 ianuarie 2022, începând cu ora 16:00, transmis online de la sediul Regista din Bucureşti pe pagina evenimentului https://spotmedia.ro/gala-regista.

Până în prezent, peste 800 de instituţii publice şi companii din toate judeţele României şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şi au redus birocraţia prin intermediul Regista, lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală. Regista are peste 15.000 de utilizatori la nivel naţional care au înregistrat de-a lungul timpului peste 16 milioane de documente în aplicaţie, şi numără peste 500 de instituţii care folosesc portalul e-Guvernare.

Recunoscând rezultatele şi aportul instituţiilor la accelerarea digitalizării şi a interacţiunii cu cetăţenii, Regista organizează în data de 20 ianuarie 2022, o gală de premiere a celor mai digitalizate şi performante primării şi instituţii publice din România. Reprezentanţi ai primăriilor şi instituţiilor din întreaga ţară, dar şi publicul general, sunt invitaţi să participe la evenimentul care va celebra demersurile şi ambiţia pentru dezvoltare şi digitalizare în cadrul administraţiei locale.

Pe parcursul celor 2 ore de eveniment online, participanţii sunt invitaţi să ia parte la o dezbatere pe tema digitalizării în România şi a schimbărilor şi oportunităţilor care se anunţă pentru 2022 cu personalităţi relevante din administraţia publică, cât şi reprezentanţi ai unor companii de tehnologie de top. Apoi, în cadrul Galei de premiere, se vor acorda premiile pentru 6 categorii, printre care: ”Cea mai digitalizată primărie de oraş”, ”Cea mai digitalizată primărie de comună”, ”Cea mai digitalizată instituţie”, “Primăria cu cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii”, “Cea mai bună prezenţă în mediile sociale”, dar şi un premiu surpriză.

Nominalizările au fost selectate automat pe baza informaţiilor disponibile în aplicaţia Regista privind utilizarea reală a funcţionalităţilor pentru digitalizare corespunzătoare fiecărei categorii în parte, iar câştigătorii vor fi desemnaţi pentru întreaga activitate din anul 2021. Gala Regista 2022 se va încheia cu o tombolă pentru participanţi, cu premii totale în valoare de 1.000 euro, şi cu un moment artistic live susţinut de artistul Damian Drăghici.

„Cu ajutorul Regista, susţinem activ digitalizarea, reducerea birocraţiei şi facilitarea comunicării dintre cetăţean şi instituţiile publice în toate judeţele din România. Prin evenimentul Gala Regista 2022 ne dorim să oferim primăriilor şi instituţiilor, prin reprezentanţii primarilor şi a echipelor, un cadru de celebrare a eforturilor lor, pentru faptul că sunt promotorii digitalizării într-o Românie care încă se mişcă greu la acest capitol. Îi invităm pe toţi cei interesaţi de domeniul digitalizării să participe la eveniment şi să obţină informaţii la cald în cadrul Galei Regista, eveniment ce îşi propune să devină un barometru al digitalizării sectorului public din România”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO Regista Digital.

Gala Regista 2022 este organizată în parteneriat cu publicaţia online Spotmedia, partenerii principali ai evenimentului sunt Zitec, Microsoft, Banca Transilvania şi Namirial.

Accesul la eveniment este deschis pentru toţi reprezentanţii primăriilor, instituţiilor, dar şi pentru toţi cei interesaţi de digitalizarea administraţiei publice. Pentru a primi la timp toate detaliile evenimentului, inclusiv informaţii despre participarea la tombolă, se recomandă înregistrarea pe pagina evenimentului disponibilă la https://spotmedia.ro/gala-regista.

Aplicaţia Regista este dezvoltată de Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală. Zitec este una dintre puţinele companii româneşti recunoscută oficial ca Partener Gold Microsoft şi este certificată conform standardelor ISO27001:2013 pentru Sistemul de management al securităţii informaţiilor şi ISO 9001:2015 pentru Sistemul de management al calităţii.

Regista automatizează şi eficientizează activităţile din instituţiile administraţiei locale, judeţene şi centrale dar şi din companii private. Aplicaţia facilitează atât o comunicare optimă între departamentele instituţiilor, cât şi între funcţionari şi cetăţeni, pentru o rezolvare rapidă şi mult mai organizată a solicitărilor primite. Aplicaţia Regista poate fi accesată de oriunde de către funcţionarii publici sau angajaţii companiilor, fiind disponibilă direct din browser, fără instalare şi cu toate informaţiile stocate în siguranţă în cloud Microsoft Azure în Uniunea Europeană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.