Totul a plecat de la dorinta lui Mihai de a avea propriul restaurant, unde sa poata sa creeze retete si experiente, asa cum isi dorea. Sergiu si Bogdan ies foarte mult in oras si si-au dorit sa aduca impreuna prietenii intr-o atmosfera linistita, ferita de aglomeratie.Mihai are experienta in domeniu, fiind manager de restaurant si bucatar pasionat de mai bine de 17 ani, iar Sergiu si Bogdan vin din lumea bancara si vad mai mult ca un hobby. Fiecare se ocupa de ce stie mai bine, bucatarit, degustari, evenimente, dar si contabilitate, taxe, autorizatii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasiunea pentru vin si branza, au creionat meniul CIZ.

Am fost atrasi de frumusetea casei si a gradinii. Bogdan crede ca e rupta dintr-un peisaj portugez sau poate chiar cubanez :) De aici am putut construi o atmosfera exotica pentru Bucuresti. Pasiunea pentru branzeturi si faptul ca nu am gasit un loc in Bucuresti in care sa mancam branza premium, ne-a hotarat sa ne axam pe acest domeniu, adaucand in meniu branzeturi premium de la producatori romani si francezi, DOP / DOC, la un pret rezonabil. Ce merge bine cu branza? Vinul si ceaiul (am pastrat si acest element, preluand locatia de la o ceainarie). Felurile bazate pe branzeturi sunt variate, de la platouri de degustare, la tarte, branza la cuptor, salate si senvisuri calde. Vinurile sunt toate degustate de noi si atent alese de la crame din Romania, Republica Moldova, Franta, Italia si lumea noua.

Ne dorim pe viitor sa organizam evenimente in care sa propunem degustare de fondue sau raclette si vinuri. De asemenea, locul atrage oameni pasionati, avem deja propuneri de organizare evenimente sociale, de genul, lectura, limbi straine, social debates, ateliere de creatie. Suntem deschisi si ne propunem sa participam la toate acestea, pentru a ne aduce contributia in viata sociala a orasului si a zonei (cartierul Evreiesc, care inca nu este cunoscut si frecventat asa cum ar merita).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.