În luna martie, Film Now deschide cortina către o serie de producţii cinematografice captivante şi propune o varietate de titluri atractive şi distribuţii remarcabile, pentru a oferi o experienţă plină de adrenalină şi intensitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la thrillerul incitant „Văduve”, care explorează destinul unor femei puternice, rămase fără soţi în urma unui jaf, la epopeea antrenantă „Infinit”, cu eroi care înfruntă forţe supranaturale pentru a salva lumea, Film Now poartă publicul printr-un carusel de trăiri şi senzaţii care vor face deliciul amatorilor genului de acţiune. Nu lipsesc nici emoţiile din „Furtună Infinită”, filmul biografic despre un salvamontist nevoit să supravieţuiască unui viscol devastator pe Muntele Washington sau umorul, suspansul şi efectele speciale din pelicula „Bărbaţi în Negru: Internaţional”, în care agenţii MiB se luptă cu răufăcătorii Universului.

Sâmbătă, 02 martie, de la ora 21:40, Film Now provoacă cinefilii să se alăture unei aventuri încărcate de tensiune şi intrigi în thrillerul exploziv "Văduve/ WIDOWS (2018)". Cu o distribuţie de excepţie, avându-le în rolurile principale pe Viola Davis, Elizabeth Debicki şi Michelle Rodriguez, filmul prezintă povestea tulburătoare despre răzbunarea şi curajul unor femei rămase văduve după o tentativă eşuată de jaf armat. Confruntate cu o datorie ameninţătoare şi lipsite de sprijin, protagonistele decid să îşi unească forţele în încercarea disperată de a duce la îndeplinire furtul planificat de bărbaţii lor. Acţiunea este plasată în Chicago-ul contemporan, într-o perioadă marcată de tulburări sociale şi politice, iar încordarea creşte atunci când Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) şi Belle (Cynthia Erivo) îşi iau soarta în propriile mâini pentru a-şi construi un viitor după regulile impuse de ele.

Duminică, 03 martie, de la ora 20:00, doza de acţiune este garantată cu un film care va tăia răsuflarea, thrillerul SF "Infinit/ INFINITE (2021)". Mark Wahlberg joacă rolul principal al personajului Evan Macauley, un individ copleşit de viziuni ale unor vieţi anterioare şi bântuit de amintiri enigmatice, care descoperă că destinul său este strâns legat de salvarea lumii de la distrugere. În regia lui Antoine Fuqua, cunoscut pentru "Training Day" şi seria "Equalizer", pelicula aduce în discuţie conceptul intrigant al reîncarnării, oferind o poveste plină de suspans, care va ţine telespectatorii lipiţi de micile ecrane de la început şi până la sfârşit.

Vineri, 08 martie, de la ora 21:30, Film Now invită publicul să urmărească dramatismul luptei pentru supravieţuire şi al puterii de sacrificiu din "Furtună Infinită/Infinite Storm (2022)", un lungmetraj bazat pe fapte reale. În centrul acestei povestiri emoţionante se află actriţa Naomi Watts, cea care dă viaţă personajului Pam Bales, un salvamontist voluntar din New Hampshire. În timp ce escaladează Muntele Washington, într-una dintre excursiile sale, Pam este surprinsă de o furtună violentă de zăpadă. Pe parcursul coborârii de pe munte, în faţa iminentei dezlănţuiri a naturii, întâlneşte un bărbat singur, blocat în sălbăticie. Fără să ezite, Pam se angajează într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva, înainte ca furia nemiloasă a vremii să le pună în pericol viaţa.

Duminică, 24 martie, de la ora 20:00, Film Now aduce cea mai recentă producţie a celebrei serii de aventuri SF "Men In Black", "Bărbaţi în Negru Internaţional/ Men in Black: International (2019)". Agenţia guvernamentală responsabilă cu protejarea lumii de pericolele extraterestre s-a extins pe tot globul, iar răufăcătorii Universului sunt tot mai mulţi. Chris Hemsworth în rolul Agentului H şi Tessa Thompson în interpretarea ambiţioasei Agente M fac echipă şi pornesc într-o nouă misiune spaţială pentru salvarea omenirii de cea mai mare ameninţare mondială: un spion infiltrat în interiorul organizaţiei.

Abonaţii Digi TV care optează pentru pachetul Digital şi aleg extraopţiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecţie de filme îndrăgite de public şi laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopţiunea, programul Film Now poate fi urmărit şi în platforma Digi Online.

# Văduve

WIDOWS/ 2018

Sâmbătă, 02 martie, la 21:40

Regia: Steve McQueen

Cu: Viola Davis,  Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Cynthia Erivo

---

# Infinit

INFINITE/ 2021

Duminică, 03 martie, la 20:00

Regia: Antoine Fuqua 

Cu: Mark Wahlberg, Sophie Cookson, Chiwetel Ejiofor, Dylan O'Brien, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Toby Jones

--- 

# Furtună infinită

INFINITE STORM/ 2022

Vineri, 08 martie, la 21:30

Regia: Małgorzata Szumowska 

Cu: Naomi Watts, Billy Howle, Denis O'Hare

---

# Bărbaţi în Negru Internaţional

Men in Black International/ 2019

Duminică, 24 martie, la 20:00

Regia: F. Gary Gray

Cu: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson,  Kumail Nanjiani

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.