DIGI celebrează luna iubirii printr-o ofertă specială dedicată celor care doresc să rămână conectaţi nelimitat şi să împărtăşească momente de bucurie alături de cei dragi: reducere de 50%, timp de 6 luni, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, pentru utilizatorii care aleg să porteze unul sau mai multe numere de telefon în reţeaua mobilă în intervalul 05 - 25 februarie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe durata celor 6 luni de promoţie, clienţii vor beneficia de tarife lunare avantajoase pentru pachetul Nelimitat, în funcţie de numărul de abonamente contractate: 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat, 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate, 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în reţeaua mobilă DIGI, respectiv 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. Aceştia pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru cumpărarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care deţin cel puţin un serviciu fix DIGI. Discount-ul se aplică pentru portări atât din prepaid, cât şi din postpaid şi este valabil exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Abonamentul Nelimitat le conferă utilizatorilor un pachet de beneficii multiple: trafic de internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI şi 3000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, pentru convorbiri cu cei apropiaţi, indiferent de distanţă.

Clienţii interesaţi să achiziţioneze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală, se pot adresa reprezentaţilor de vânzări din punctele de prezenţă ale companiei sau pot apela numărul de Relaţii Clienţi (031.400.4600).

DIGI este operatorul de telecomunicaţii de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie şi date mobile, precum şi telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziţie pe piaţa operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. Totodată, DIGI deţine cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din ţară, cu un procent de 98,8% din totalul populaţiei României.

Mai multe informaţii despre serviciile şi ofertele companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.