Alegerea unui cadou potrivit poate face diferenţa şi poate consolida legătura cu persoana iubită. Indiferent dacă sărbătoreşti Valentine’s Day sau Dragobete, indiferent dacă optezi pentru tradiţional sau modern, găsirea cadoului perfect este esenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SensoDays îţi este alături pas cu pas, oferindu-ţi o gamă variată de cadouri luxury potrivite pentru luna iubirii. Iată câteva dintre tendinţele în materie de cadouri pentru îndrăgostiţi, care pot aduce bucurie şi emoţie în această perioadă şi nu numai.

Lumânări, difuzoare şi lămpi catalitice pentru o simfonie a simţurilor

Alegerea cadoului potrivit pentru persoana iubită se poate asemăna cu o călătorie a simţurilor. Îţi doreşti ceva special, luxury, cu ceva accente practice, dar care totuşi să păstreze o notă de romantism.

Dacă vrei să bifezi toate acestea, nu poţi da greş cu lumânările, difuzoarele şi lămpile catalitice de pe SensoDays.

Seturi pentru servirea mesei pentru o cină romantică sau ocazii festive

Dacă jumătatea ta apreciază o mâncare bună şi un pahar de vin roşu servit la lumina lumânărilor, un set pentru servirea mesei este cadoul ideal.

Poţi alege atât seturile pentru 2 persoane, cât şi cele de mai multe persoane, recomandate ocaziilor festive sau întâlnirilor relaxate cu prietenii. Totul depinde de preferinţele şi personalitatea jumătăţii tale.

Pahare de mărimi, forme şi stiluri diferite pentru toasturi impresionante

Pahare pentru şampanie, vin sau whisky – pe SensoDays găseşti o gamă largă de astfel de cadouri potrivite şi pentru Valentine’s Day sau Dragobete.

“Originalitatea” aici este cuvântul cheie pentru că poţi alege dintr-o diversitate de mărimi, forme, stiluri, materiale, astfel încât opţiunea ta să se potrivească contextului pe care ţi-l doreşti.

Seturi lenjerii pentru un cadru mai intim şi mai stilat

Fie că alegi Descamps, Missoni sau Tommy Hilfiger, lenjeriile de pat din oferta SensoDays vor fi o variantă perfectă pentru un cadou în luna iubirii. Din bumbac satinat, cu un design deosebit şi foarte confortabile, acestea vor adăuga un plus de stil oricărui dormitor.

Cadouri wow sau cadouri în funcţie de buget - alte variante disponibile pe SensoDays

Dacă vrei să vezi şi alte variante sau să faci un mix între recomandările de mai sus, poţi intra pe SensoDays pentru a alege ce crezi că s-ar potrivi mai bine persoanei dragi. Acolo ai opţiunea de a-ţi seta bugetul sau de a alege un dar mai spectaculos.

SensoDays îţi este aproape şi în această perioadă dedicată iubirii, aşa că intră pe site şi vezi ce pui în coş astfel încât de Valentines Day sau Dragobete să îţi surprinzi plăcut persoana dragă. Prezent în peste 300.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, SensoDays este lider în domeniul de Home Décor, listând periodic cele mai noi şi apreciate colecţii ale brandurilor internaţionale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.