First Bank susţine achiziţia de noi locuinţe printr-o campanie dedicată creditelor ipotecare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţinând cont de visurile celor care îşi doresc o casă a lor sau vor să se simtă mai relaxaţi în casa pe care o au deja, First Bank lansează super oferta pentru credit ipotecar cu o dobândă competitivă de la 5,99%. Dobânda este fixă în primii trei ani, iar costurile notariale aferente ipotecii sunt plătite de bancă, în limita a 2000 lei.

Oferta este valabilă atât pentru refinanţare, cât şi pentru credite ipotecare noi.

Suma împrumutată este de până la 500.000 € (echivalentul în lei), cu un termen de rambursare flexibil, de până la 360 de luni.

Creditul ipotecar poate fi accesat cu această dobândă preferenţială din orice sucursală First Bank, dar şi online, prin apel video pe firstbank.ro/videobanking.

Campania este în desfăşurare şi se va încheia la data de 31 martie 2024.

***

Despre FIRST BANK

First Bank are sediul la Bucureşti şi operează prin intermediul a 40 de sucursale. Banca oferă produse de creditare şi economisire pentru persoane fizice şi sprijină companiile locale prin finanţări în scop de investiţii, şi dezvoltare prin instrumente financiare moderne, serviciul de Internet&Mobile Banking şi conceptul de sucursală virtuală, care poate fi accesată prin apel video.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi www.firstbank.ro. Call Center First Bank - 021 303 69 69.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.