Aventura epică a anului 2009, în regia lui James Cameron, câştigător al premiului Academiei pentru cel mai popular film al tuturor timpurilor, Avatar, va putea fi văzut din nou în cinematografe, fiind disponibil acum în varianta 4K HDR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Găsiţi mai jos noul trailer pentru relansarea celebrului film

Pentru acces poster si trailer

https://wdsprod.box.com/s/3m939mipt41q7b7ozm6737p6psfceg96

„Avatar”, cunoscuta producţie regizată de James Cameron, revine pe marile ecrane, din 23 septembrie, în varianta 4K HDR

Aventura epică a anului 2009, care a cucerit un număr impresionant de premii şi a fost declarat cel mai de succes film al tututor timpurilor, „Avatar”, va putea fi văzut din nou în cinematografe, fiind disponibil acum în varianta 4K.

Pentru a sărbători relansarea filmului din 2009 urmăriţi noul trailer şi noul poster.

Bazat pe un scenariu semnat de James Cameron, filmul „Avatar” îi are în rolurile principale pe Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez şi Sigourney Weaver. Producătorii filmului au fost James Cameron şi Jon Landau.

„Avatar „a fost nominalizat la nouă premii Oscar, printre care Cel Mai Bun Film şi Cea Mai Bună Regie, şi a câştigat trei premii Oscar pentru  Cea Mai Bună Imagine, Design de Producţie şi Efecte Vizuale.

Twitter: @OfficialAvatar @20thCentury

FB/IG: @avatar @20thCenturyStudios


####

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.