În preajma Sărbătorilor de Paşte, DIGI vine în întâmpinarea clienţilor noi şi actuali, persoane fizice, cu o nouă ofertă specială care le este dedicată: 50% discount la portarea în reţeaua mobilă, aplicat valorii lunare a serviciului de telefonie timp de 4, 6 sau 8 luni, în funcţie de numărul de abonamente transferate, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În intervalul 22 aprilie – 6 mai 2024, utilizatorii sunt răsplătiţi cu cele mai competitive tarife lunare pentru pachetul Nelimitat: 2,5 euro/lună timp de 4 luni la portarea unui singur număr de telefon; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei numere aduse în reţeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

În plus, cei care contractează abonamentul Nelimitat se vor bucura de o serie de beneficii extinse, adaptate nevoilor şi preferinţelor acestora: internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI şi 3000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, pentru a rămâne conectaţi cu cei dragi, indiferent de distanţă.

Clienţii pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, fie pentru achiziţionarea telefonului dorit, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care deţin minimum un serviciu fix DIGI. Promoţia este valabilă atât pentru portări efectuate din prepaid, cât şi din postpaid şi este acordată doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată atât pe site-ul DIGI.ro, în pagina principală sau din contul de client, cât şi în punctele de prezenţă, prin intermediul reprezentanţilor de vânzări sau prin apel la serviciul Relaţii Clienţi (031.400.4600).

DIGI este operatorul de telecomunicaţii cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din ţară cu un procent de 98,8% din totalul populaţiei României şi deserveşte în prezent, peste 5,6 milioane de conexiuni mobile, conform datelor publicate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, având o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.