Am intrat în linie dreaptă spre Sărbătoarea Crăciunului, aşa că trăim parcă mai intens această perioadă. Reîntâlnirile cu prietenii, revederea cu membrii familiei, organizarea mesei festive de Crăciun sau Revelion – toate au un singur lucru în comun: cadourile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lista de persoane dragi cărora vrem să le oferim un dar special sau lista de cadouri pentru noi înşine poate fi atât de lungă încât să ne fure din această bucurie a Sărbătorilor de iarnă. Tocmai de aceea, citeşte mai jos un scurt ghid de la SensoDays pentru shopping de poveste. 

Spiritul Crăciunului se simte cel mai bine la SensoDays

Pentru că acum avem sarcini multe de bifat, mai e puţin până la Crăciun, şi, între timp, trebuie să te bucuri şi tu de atmosfera de sărbătoare, vezi mai jos ce ti-a pregatit SensoDays. Un ghid plin de farmec, dar totodată practic şi eficient, cu ajutorul căruia vei găsi rapid cele mai frumoase daruri pentru tine, pentru familie, prieteni şi toţi cei dragi.

 

 

Villeroy & Boch: de la decoraţiuni de efect până la piese premium pentru masa festivă

Simte din nou atmosfera specială a Sărbătorilor din copilărie cu ajutorul produselor Villeroy & Boch. Sunt elegante şi de mare efect în această perioadă a anului, dar şi practice, perfecte pentru masa festivă. Îmbracă-ţi căminul în decoraţiuni inedite sau oferă-le celor dragi un strop din această magie cu produsele Villeroy & Boch.

  • Decoraţiunile Villeroy & Boch scriu cel mai frumos povestea Crăciunului

Un glob magic cu zăpadă care să ne readucă iernile de altădată, un globuleţ colorat, o căsuţă de turtă dulce sau un Moş Crăciun cu sacul plin – toate pot fi potrivite atât pentru un cadou special, cât şi pentru a întregi atmosfera de poveste a casei tale.

 

  • Seri de tihnă, cu miros de portocală şi scorţişoară cu seturile de căni şi ceşti Villeroy & Boch

O ciocolată caldă cu frişcă din belşug sau un ceai fierbinte, asezonat cu feliuţe de portocală şi un strop de scorţişoară – savurează băutura preferată în cănile sau ceştile de la Villeroy & Boch. Perfecte pentru cadourile de sub brad, aceste seturi vin într-o mulţime de modele şi forme, astfel încât să satisfacă chiar şi cel mai pretenţios cumpărător.

  • Masa de Crăciun cu preparate tradiţionale, un pahar de vin bun şi poveşti de mult uitate

Fie că ai planificat deja o mică petrecere de Crăciun, fie că te gândeşti la un cadou special pentru acest moment al Sărbătorilor de iarnă, Villeroy & Boch are soluţiile perfecte pentru tine. Seturile de fafurii în modele tematice, bolurile, platourile şi tăvile, ca de altfel toate celelalte piese pentru servirea mesei sunt elegante, versatile şi vor fi cu siguranţă “piesele de rezistenţă” ale mesei de Crăciun.

Zwiesel, LSA International şi Kartell perfecte şi ele pentru desaga Moşului

Recomandările SensoDays nu se opresc aici. Potrivite pentru cadourile de Crăciun sunt şi produsele premium de la Zwiesel, LSA International şi Kartell. Descoperă-le pe toate şi decide care merg către prietenii buni şi pe care ţi le faci chiar ţie cadou.

  • Savurează cel mai bun vin în pahare Zwiesel

Elegante, inovative, clasice, dar cu un twist modern, realizate din cristal tritan, un material care nu este toxic, paharele Zwiesel vor da o notă aparte oricărei mese festive.  Vin alb, roşu sau roze – tu alegi, gustul lor va fi la fel de savuros într-un pahar Zwiesel.

  • Paharele LSA International dau o notă de nonconformism frumos mesei tale de sărbătoare

Un cocktail exotic, un cognac cu tradiţie sau un vin roşu pot fi servite şi în pahare ceva mai speciale, moderne, cu o frumoasă tentă de nonconformism. În forme şi culori aparte, produsele LSA International sunt preferate de mulţi în această perioadă a anului atât pentru cadouri, cât şi pentru propria masa festivă.

  • Să fie lumină cu veiozele de la Kartell!

Dacă vrei să ieşi un pic din tipare şi să îţi surprinzi prietenii cu un cadou ceva mai inedit, optează pentru un corp de iluminat Kartell. Realizate din materiale speciale, după o tehnică specială, în culori diverse şi oferind un interesant joc de lumini-umbre, produsele Kartell adaugă un strop de magie Sărbătorii Crăciunului.

Oferă cadou un produs Maison Berger sau îmbracă-ţi casa într-un astfel de parfum

Mirosurile sunt cele care ne trezesc cel mai bine simţurile, cele care ne introduc cel mai uşor în atmosfera de sărbătoare. Pe SensoDays, ai o mulţime de parfumuri de la Maison Berger, de la arome exotice până la cele specifice anotimpului în care ne aflăm. Aşadar, şi această variantă ar fi una perfectă pentru cadourile de Crăciun.

Moş Crăciun şi SensoDays sunt parteneri de încredere alege şi tu servicii premium!

Serviciile SensoDays sunt preferate de o mulţime de clienţi, inclusiv de Moş Crăciun. Nu de alta, dar livrarea pentru Bucureşti şi Ilfov se face chiar în aceeaşi zi, celelalte produse ajung rapid în ţară prin curier, produsele vin bine ambalate, iar la livrare poţi face o verificare pe loc, astfel încât să te asiguri că totul este în ordine.

Aşadar, alege şi tu produsele preferate şi oferă-le tuturor celor dragi. Poţi face asta intrând pe site sau vizitându-ne în showroom-ul SensoDays Băneasa, strada Bilciureşti 20-22.

Pentru că Moşul trebuie să treacă pe la atât de multe persoane într-un timp atât de scurt, îţi recomandăm să îţi faci cumpărăturile încă de pe-acum, astfel încât să nu se epuizeze stocurile cu produsele potrivite pentru Sărbători.

În fiecare iarnă, dar nu numai, SensoDays este alături de clienţii săi fideli. Prezent în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs, acest brand de top în domeniul Home Déco vine periodic cu colecţii noi ale celor mai cunoscuţi designeri şi piese premium, de lux, care îşi găsesc mereu drumul spre cele mai potrivite case.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.