Zevo este un reper pentru publicul feminim din România la capitolul genţi din piele naturală. Acest brand ce oferă satisfacţie supremă prin piesele pe care le comercializează, îşi desfăşoară activitatea atât în mediul online pe zevo.ro, cât şi în showroom-ul fizic din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că sezonul rece este deja în desfăşurare, iar reprezentantele sexului frumos nu îşi doresc să bată pasul pe loc, Zevo a dat deja start trendului aferent sezonului! Iată că acest brand aduce în atenţia publicului modele incitante de genţi din piele naturală, modele ce pot fi purtate cu încredere pe toată perioada sezonului rece, deoarece respectă în totalitate tendinţele expuse!

Genţile office de la Zevo - eleganţă la superlativ!

Ţinuta office pare a fi una dintre cele mai pretenţioase tipuri vestimentare atunci când vine vorba de alcătuire, respectiv accesorizare. De aceea, alternativele pe care publicul le îmbrăţişează trebuie să vină de la nume cu un istoric admirabil pe piaţă.

Zevo a pregătit deja pentru cele interesate o categorie extinsă de genti office. Vorbim de o sumedenie de modele wow, modele ce se pot plia cu uşurinţă şi pe atitudinea purtătoarei. Eleganţa lor se reflectă extrem de uşor prin simplitatea de care dau dovadă.

Paleta de culori este una extrem de atractivă şi cuprinde, după cum este şi normal, în mare parte nuanţele aferente acestui sezon rece. Vorbim de încântătorul bordo, bej, crem, gri, nude, verde, caramel şi nu doar atât. Potenţialele cliente cu siguranţă sunt interesate să facă alegerea în principal în funcţie de culoarea definitoare a genţii, aşadar pot folosi în acest sens filtrul de căutare pus la dispoziţie de personalul Zevo în cadrul site-ului oficial - zevo.ro.

Putem vorbi de o diversitate ieşită din comun şi la capitolul imprimeuri. Fie că vorbim de genţile clasice fără imprimeu sau de cele cu prin crocodil sau chiar animal print, toate sunt disponibile la Zevo, atât în cadrul magazinului online, cât şi în showroom-ul din Bucureşti.

După cum s-a enunţat şi anterior, modelele din cadrul categoriei cu genţi office sunt din cale afară de variate, astfel chiar şi femeile cu gusturi pretenţioase îşi pot achiziţiona de aici modelul pliate perfect pe atitudinea lor.

Genţi create doar din piele naturală!

Genţile de la Zeo debordează de calitate şi eleganţă în acelaşi timp. Aşa se face că fiecare model este confecţionat din piele naturală - material renumit pentru calitatea sa deplină, dar şi pentru aspectul său inegalabil.

Preţurile practicate de brand-ul Zevo sunt corecte, aflate în raport optim cu tot ce ţine de calitatea genţilor comercializate. Până la urmă vorbim de piele naturală, deci preţul este vizibil mai ridicat ca atunci când vine vorba de genţi create din materiale banale. Totuşi, calitatea face diferenţa în acest context.

Pentru mai multe detalii, cele interesate sunt invitate să acceseze magazinul online zevo.ro. Echipa poate fi contactată şi prin apel telefonic la numărul 0742 222 957 sau e-mail: office@zevo.ro. Pentru cele din Bucureşti, showroom-ul de pe Calea Dorobanţi 55-57, Sector 1, Bucureşti este o modalitate rapidă de a intra în contact cu genţile marca Zevo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.